Bestellen & Verzenden

BESTELLEN & VERZENDEN

Status van je bestelling

Zodra jouw bestelling bij ons is binnengekomen gaan we direct aan de slag om deze gereed te maken voor verzending. Wij pakken het product voorzichtig in en zorgen voor de juiste bescherming voor tijdens het vervoer.

Mocht je ten aller tijden een vraag hebben over je bestelling, vul dan ons contactformulier in en we reageren zo snel als mogelijk.

Verzenden van je bestelling

Als jouw bestelling bij ons binnenkomt wordt deze gelijk aangemeld bij PostNL. Wij versturen de Track&Trace code naar je door zodra deze beschikbaar is zodat je altijd en overal je bestelling kan volgen bij PostNL.

Zodra je bestelling is ingepakt en klaargemaakt voor verzending sturen wij deze naar een PostNL punt waar deze wordt opgehaald en zo snel als mogelijk jouw kant op komt. Als jouw bestelling voor 15:00 bij ons binnenkomt zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog wordt afgeleverd bij een PostNL punt. Normaliter wordt het pakket dan de dag erna bij jou afgeleverd. Het kan echter voorkomen dat het extreem druk is bij PostNL zodat de aflevering van het pakket langer duurt dan gebruikelijk.

Mocht je je afvragen waar je pakket is? Stuur ons een bericht en we gaan achter de status van de verzending aan.

Kosten van het verzenden

Om ervoor te zorgen dat je bestelling snel en veilig bij jou aankomt, maken wij gebruik van de bezorgservices van PostNL. Als een bestelling boven de €30,- is zijn er geen verzendkosten. Bij een bestelling onder de €30,- brengen wij €6,50 in rekening.

Overige vragen omtrent je bestelling

Je kan ons altijd een bericht sturen als je nog verder vragen of opmerkingen hebt omtrent je bestelling. Vul ons contactformulierin of email ons via klantenservice@primuscasa.nl.