Annuleren & Retourneren

ANNULEREN & RETOURNEREN

Annuleren van je bestelling

Als je een bestelling hebt gedaan en deze is nog niet verstuurd door ons dan kun je deze eenvoudig annuleren door dit aan te geven via het contactformulier. Je kunt ook een email sturen naar: klantenservice@primuscasa.nl

Zodra je verzoek is verwerkt door ons, krijg je een e-mail waarin wij de annulering bevestigen. Dat is het moment dat je bestelling succesvol is geannuleerd. De betalingsverplichting vervalt en eventueel betaalde bedragen storten wij binnen 8 kalenderdagen op je rekening.

Retourneren van je bestelling

Het is altijd mogelijk dat het door jouw bestelde artikel niet aan je verwachting of wens voldoet. Daarom heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij vragen je dan ook de goederen, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking te retourneren. Bij gebruikssporen op de goederen krijg je van ons een deelvergoeding. De richtlijn die wij hanteren voor deze deelvergoeding is 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Producten die speciaal voor je zijn vervaardigd (maatwerk), zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Kosten voor retour sturen

Het retour sturen van je bestelling doe je voor eigen kosten en is op eigen risico. Zorg altijd voor een bewijs van versturen. Het is verstandig om verzekerd met handtekening voor ontvangst te versturen. Je weet dan zeker dat je pakketje wordt aangenomen. Het komt namelijk weleens voor dat er verkeerd wordt bezorgd. Je bent altijd zelf verantwoordelijk dat wij je retourzending ontvangen.

Download hier een retour modelformulier voor herroeping. Je mag ook zelf een briefje schrijven met je naam, adres en welke artikelen die je wilt retourneren.

Indien je andere artikelen wilt hebben dan kun je dit gewoon vermelden en anders ontvangen wij graag je Iban rekeningnummer voor een vlotte afhandeling.

Postadres

Retourneer je bestelling naar:

Primus Casa
T.a.v. Retour
Mozartlaan 33
3603 BD Maarssen